Kedves Szülők és Törvényes képviselők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelentkezések nagymértékű növekedése miatt a bejelentkezések feldolgozása több hetet vesz igénybe.

Időpontot legkorábban pár hónap múlva tudunk biztosítani.

Megértésüket köszönjük!

Amennyiben gyermekénél sürgős ellátást igénylő tünetek merülnek fel, telefonon keresse kórházunkat, telefonszám: +36-1-392-1400

Ambuláns vagyis járóbeteg konzultációra kizárólag online időpontkérés lehetséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy időpontot csak a gyermek törvényes képviselője kérhet. A gördülékeny betegellátás érdekében kizárólag az ellátási területünkről érkező, előjegyzett időpontban tudjuk fogadni pácienseinket.

Ellátási területünk listája a következő linken található:
https://vadaskert.hu/vadaskert-ellatasi-terulet/

Receptkérés és igazolások meghosszabítása:

A gyermek reguláris gyógyszerének felírását, illetve az emelt CSP, gyógyszer felírási javaslatot, GYOD stb. kérésüket kizárólag e-mailben jelezzék: jelentkezes@vadaskert.hu

A kontroll vizsgálatokhoz lehetőség van telemedicinális eszközökkel is biztosítani az ellátást.

Kérjük, olvassa el intézményünk telemedicinális ellátásról szóló protokollját, ill. tekintse meg a gyakran felmerülő kérdésekre adott válaszainkat is.

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy autizmus és ADHD diagnosztikára magánellátás keretében átmenetileg nincs lehetõség.
Időpontot az alábbi szolgáltatások esetében áll módunkban adni:

Köszönjük a megértést!

A jelentkezésnél, az űrlap ötödik pontjánál (Megjegyzés) mindenképp tüntesse fel, hogy melyik szolgáltatást kívánja igénybe venni.