Kedves Szülők / Gondviselők!

Üdvözöljük a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház Járóbeteg szakrendelés időpont foglaló oldalán!

Amennyiben gyermekénél sürgős ellátást igénylő tünetek merülnek fel, telefonon keresse kórházunkat: (telefonszám: +36-1-3921400.)

Ambuláns vagyis járóbeteg konzultációra a lenti linken kérhet időpontot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy időpontot csak a gyermek törvényes képviselője kérhet.

Jelen járványügyi helyzetben az egészségügyi ellátás működése folyamatos, habár a fokozott óvatosság és a járvány esetleges terjedésének megelőzése továbbra is kiemelt szempont. Ezt a két célt szem előtt tartva a szakmailag elfogadható esetekben illetve a kontroll vizsgálatokhoz igyekszünk telemedicinális eszközökkel biztosítani az ellátást.

Kérjük, olvassa el intézményünk telemedicinális ellátásról szóló protokollját, ill. tekintse meg a gyakran felmerülő kérdésekre adott válaszainkat is.

Kérjük, hogy akár sürgős, akár előjegyzett időpontra érkezik, mind a gyermek, mind kísérője maszkban érkezzen. Egy gyermeket lehetőség szerint egy törvényes képviselő kísérjen. Ha megoldható, igyekezzenek a tömegközlekedést kerülve eljutni intézményünkbe. Érkezéskor megmérjük majd a gyermek és kísérője testhőmérsékletét, ill. ki kell majd tölteni egy COVID-19 tüneteiről szóló kérdőívet. Lázas vagy COVID-19 fertőzésre gyanús beteg számára elektív ellátás intézményünkben nem biztosítható, ezért ha ilyen tüneteket tapasztal, kérjük, hogy ne jelenjenek meg az előjegyzett időpontban; új időpont egyeztetése érdekében keressék intézményünket.

Kérjük, hogy érkezéskor használják a váróban elhelyezett kézfertőtlenítőt. A váróban és az intézmény egyéb helyiségeiben a többi betegtől és a személyzettől tartsanak min. 1,5 méter távolságot. Kollégáink ebben az időszakban mellőzni fogják az egyébként szokásos kézfogást bemutatkozáskor; kérjük, ne tekintsék ezt udvariatlanságnak, ez csupán a megelőzés része.

Augusztus 17-től intézményünkben újra kötelező a maszk viselése zárt térben felnőttek és 6 év feletti gyerekek számára. Kérjük, hogy az ambuláns és osztályos ellátásra maszkban érkezzenek.

Türelmüket, megértésüket és együttműködésüket köszönjük !

Dátum: Budapest, 2020.10. 01.

Az állandó lakcím alapján besorolt területi ellátási kötelezettségekről az alábbi linken tájékozódhat (Szakmakód: 2300 Gyermek-és ifjúságpszichiátria)

X-TEK